Dyra leksaker

Jag och Matilda har varit på Överby med pojkarna idag och shoppat lite pressenter och kalasprylar.
 
Tänk att det ska vara så dyrt med leksaker. Jag var ute efter en leksakstelefon till Jaxon och då menar jag inte en sån på hjul som vi hade när vi var små utan en som ser ut som en iPhone. Jaxon älskar ju våra mobiler men vi älskar inte att han leker med dom så det hade ju varit roligt med en sådan leksak. Jag hittade en perfekt som dock kostade TVÅHUNDRATRETIO KRONOR. Köpte jag den? Hell NO! Inte för att 230kr är jätte mycket pengar kanske. Men för en leksaksmobil?!
 
 
 
Jaxon kommer att få paket när han fyller år men det kommer inte innehålla en plastbit (som visserligen låter) för 230kr. 
Som den väldigt ordentliga mamma jag är packade jag skötväskan noga innan vi åkte Överby. Jag fick med mig allt utom napp, kaninen och BLÖJOR. De tre sakerna man inte lämnar hemmet utan. Ja det man inte har i huvudet får man ha i plånboken.
1 Ida Nilsson:

skriven

Haha, håller med dig. Det finns verkligen mer viktiga saker än andra att inte glömma ;)

2 Diana (La Madre):

skriven

Ja det är grymt mycket roligare i nya träningskläder! Hoppas du snart är i form och kan komma igång du med. :D

3 Vanessa andersson:

skriven

hade inte heller köpt de. Tycker det är mycket som säljs för överpris :(

4 Www.mittlivikhamn.blogg.se:

skriven

Ja visst är det dyrt med leksaker, sjukt att dem kan ta dåna priser. Vet inte vart du bor, men jag var på Ullared förra veckan, och där var det billigt med leksaker till alla åldrar. Om du har vägarna förbi där nångång :)

Svar: Ja har varit där ett par gånger och kommer garanterat att åka dit igen :-) Tummen upp för Ullared!
Bintan

Kommentera här: