Ångestförbränning

För TREDJE dagen i rad har jag och Loke varit ute och joggat på förmiddagen. 
Varför? Har jag blivit fullkomligt galen? Nä jag förbränner ångest.
 
 
I allt för många dagar har en gnagande ångest infunnit sig. Inte så värst farligt. Det är inte så att jag håller på att bryta ihop men det är otrevligt och onödigt att gå runt med tryck över bröstet och en klump i halsen.  Så det är lika bra att göra något åt det så att det inte blir värre. Motion och frisk luft ÄR bra mot ångest (och mycket annat) hur klyschigt det än låter. Ju mer jag tar ut mig desto mer ångest blir jag av med. Och det mina vänner är en UNDERBAR känsla.
 
 
Jag vet inte varför ångesten kom den här gången. Kanske för att det är sån jag är, kanske är det tack vare vädret, kanske är det tack vare något helt annat. Hur som helst så ska jag fortsätta jogga även om det inte kommer bli varje dag. Jag tänkte att jag satsar på två dagar i veckan. Då kan jag lixom inte misslyckas. Blir det fler dagar så är det bara en bonus! Och så tänkte jag köra crosstrainern minst två gånger i veckan oxå eftersom även den är ångestförbrännande. Förutom detta så har jag ju alla mina hundpromenader med. Fuck off ångest! :-)
 
 
 
 
1 Ida:

skriven

sv; kollar på dreamfilm.org men där finns ingen text, även fast ja kan engelska bra kan det vara skönt med text :(

2 Elin:

skriven

Låter mysigt! Hoppas ångesten lugnar sig bara.

3 Skogsraah ☾:

skriven

Det är verkligen sant! Jag önskar att jag kunde vara ute mer, för det fungerar så bra mot min ångest. Men då blir det liksom svårt på andra sätt när jag har social fobi och det byts ut mot en annan ångest istället... :/

Svar: Åh det låter jobbigt... Men jag springer i skogen och där slipper man ju träffa massa människor. Det kanske du kunde pröva. Det värsta som kan hända är att du träffar en bärplockare och då kan du bara springa förbi eftersom du faktiskt är ute på springtur :-)
Bintan

4 Louise - vitmossa:

skriven

Bra gjort att ta dig ut och springa, och övervinna ångesten!

5 Jeanette:

skriven

Det är så mysigt att vara ute i naturen med hundar :)

6 LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

skriven

Vilken fin hund! Är det rottweiler? :) Han liknar lite min som är blandis mellan rottweiler, jaktlabrador, labrador och border collie :)


Svar: Tack! Nja han är oxå en blandning men är 75% rottis :-)
Bintan

7 Nicole:

skriven

Vad mysigt, hoppas ångesten blir bättre sen! :)

Svar: Ja det är faktiskt redan mycket bättre! :-)
Bintan

Kommentera här: