Vår farsdag

Igår låg jag och läste lite bloggar och jag måste säga att det är fantastiskt vad mycket energi som läggs ner på farsdag. Det var tända ljus, champagnefrukostar, hemmagjorda chockladpraliner och mycket mer. Jag kännde mig verkligen oförskämt oengagerad i jämförelse. För pappan i det här hushållet blev det lite mer simpelt.
 
Jag hade helt missat att fixa en farsdagpresent. Men av någon anledning så hade jag två bortglömda trisslotter liggandes (ibland är det bra att ha minne som en guldfisk). Så dom fick bli farsdagpresent. Och så dammade jag av en gammal ram och skrev ut ett fint foto på Jaxon och Göran och satte dit. Det blev fint och Göran blev så nöjd så. :-)
1 Sabiina är namnlös:

skriven

Mysigt värre ! Din blogg äger by the way :D

Svar: Tusen tack! <3
Bintan

2 Emelie Ekman Lindqvist:

skriven

Ibland är det bra att vara kreativ ;) Bra sista minuten lösning!

3 Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.:

skriven

Vi firade inte heller särskilt mycket här hemma. Det blev mest hemmagjorda presenter från barnen :).

4 Petra:

skriven

vilken tur du hittade en recensent

sv ja det är inte första gången ja har varit med om det någon som vill sabotera för mig antagligen tack detsamma

5 petra:

skriven

Men det räckte gott o väl kan tycka det blir hysteriskt särskildt på sociala medier här blev det frukost o presenter från barnen de gjort o köpt själva:)

6 Netti Starby:

skriven

Jag tycker att det är tanken som räknas men visst får man fira hur man vill. För mig blev det inget firande i år eftersom min pappa inte är i livet och barnens far har lämnat mig. Vilken bra nödlösning du hade :-D Kram

7 Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

skriven

Det enkla är oftast mer uppskattat tror jag. Pappan hos oss fick till och med köpa sin present själv. Jag hade ju ingen aning om vilken slipmaskin det var han önskade sig! Ha ha

8 Annika:

skriven

Det var väl alldeles ypperligt uppvaktat, hade han vunnit en miljon eller två hade ju skumpafrukost och dyl legat i lä! :)
Men varför haussa upp det - det viktigaste och härligaste är väl att ni fått en anledning att fira fars-respektive morsdag?! Å då räcker det så gott med din nivå!

Kommentera här: