Vem har stulit min grushög

Alltså det där med attraktionslagen, att attrahera positiva saker genom att tänka positiva tankar och känna positiva känslor. Ja men det gick vgäl si så där kan man säga.
 
Så fort jag hade bestämt mig för att testa attraktionslagen så började saker gå snett. Det började med att jag minnsan skulle åka iväg på en springtur och jag hade ett stort leende på läpparna och kände mig verkligen positiv. Så sätter jag mig i bilen och så startar den inte. Det är inte första gången jag bestämmer mig för att vara positiv och direkt efteråt så får jag bilproblem. Det är ungefär som att universum bestämmer sig för att omedelbart ge mig en liten prövning och testa om jag verkligen är stark nog att hålla humöret uppe. Jag klarade att hålla humöret uppe och bilen fixades efter ett par dagar.
 
Någon dag senare bestämde sig mig dator för att säga upp all bekantskap med internetuppkopplingen.  Ett problem som ännu inte är åtgärdat.  Det är väldigt betydelsefull för mig att datorn har internet. Det där fick mig att känna mig lite smått irriterad. Men jag höll ändå humöret uppe.
 
Jag hade ju ändå min IPad kvar. MEN den kastade Jaxon i golvet så att skärmen blev helt svart. Jag vet att man får skylla sig själv om man låter en ettåring låna Ipaden men jag kände mig ändå lite irriterad på Jaxon som testat gränser sedan tidig morgon. Ipaden fixades efter ett par dagar som tur var.
 
Någon dag senare när jag ska åka iväg på förmiddagen så märker jag att någon har tjuvat grus från min grushög som jag fått. Jag känner mig lite irriterad eftersom hela min parkering nu mera består av lera. Jag hade planerat att lägga grus över hela parkeringen och behövde därför varenda gruskorn. Men jag höll ändå humöret uppe och försökte tänka att det inte gjorde så mycket att någon tagit lite grus. Jag åker iväg ett par timmar och när jag kommer hem är HELA grushögen stulen. Då tappade jag humöret!
 
 
 Vem stal min grushög?! Mitt grus!!!
-----------------
Men jag har kommit över det där med grushögen nu och ska ta nya positiva tag och testa attraktionslagen igen.
 
1 Mia:

skriven

Men whaaat?! Vem tusan stjäl en grushög??

2 Lilith - livet efter Borderline:

skriven

Haha förlåt, jag vet att det inte är roligt men kan inte låta bli att skratta. Hur sjutton kan man få för sig att stjäla en grushög??

Kommentera här: