Nyårsafton på vårt sätt.

I år valde vi att fira nyår hemma. Jaxon var sjuk igår och idag har han varit jätte ledsen eftersom det är tänder på gång. Det känns inte roligt att vara på kalas med ett barn som bara gråter, då är det allt bättre att hålla sig hemma. 
Men en stund var han glad i alla fall :-)
Jaxon är den enda som varit finklädd här idag. Vi andra har haft mjukiskläder i vanlig ordning. Jag slängde ihop en väldigt god nyårsmiddag som hastigast. Den åt vi i soffan framför Bingolotto. Man kan säga att vi körde nyårsfirande av enklaste variant i år. 
 
Nu orkade jag inte sitta i soffan längre så jag gick ner och la mig i sängen istället. Nu ska vi avsluta det här året på bästa sätt med JAX Teller och SOA.
 
Gott nytt år världen!!!
 
ps. Vad det gäller er som tvunget måste smälla massa förbannade raketer hela dagen så ska jag skriva ett och annat om er imorgon om jag orkar. Ni förpestar tillvaron för många.
 

Känslan som uppstår...

... när man är väldigt väldigt trött och bara vill gå och lägga sig. Och så visar det sig att en mycket liten pojke har bajsat på ens sovplats så att man måste byta lankan.
 

Slut på dopkakor.

Vi kan konstatera att det finns minst två saker jag suger på. Det ena är att koka potatis och det andra är att baka. Jag har bakat hela kvällen. Först gjorde jag daimsnittar och dom blev visserligen ganska goda men såg för jävliga ut. Dom skulle bli lite lätt gyllenbruna men blev snarare bajsbruna. Och så fort man tog i en kaka så blev den kakan minst tre mindre kakor.
 
Sen gjorde jag Brysselkex. Mormor brukar göra jätte fina och supergoda Brysselkex. Det ska tydligen vara världens enklaste sak att slänga ihop. Det är bara en väldigt vanlig smördeg som ska rullas i socker, skivas och gräddas. Dom blev inte alls goda som mormors. Och framför allt så blev dom inte lika perfekta till utseendet. Av 68 Brysselkex blev EN fin. Och jag gillar inte när det blir fult. Jag gillar när saker jag gör blir fina och gärna geometriskt perfekta. Nu blev dom ju helt skeva.
 
Den här bilden är till kakornas fördel kan jag säga. Nu skiter jag i det här.