Fototavla klar.

Äntligen har tavlan kommit upp i Jaxons rum!
Det tog lite tid att bli färdig. Det skulle ju målas, limmas, lackas och så torktid däremellan. Fästen skulle skruvas i och foton i rätt storlekar skrivas ut. Samtidigt som två hundar trampar runt mitt i arbetet och en bebis rullar förbi och vill ha uppmärksamhet. Jo det tar sin lilla tid...
 

Små fossingar!

Men alltså finns det något sötare än små små fötter? Tänk att små fossingar är så gulliga och mjuka och pussvänliga! Och så är stora fötter så äckligt :-/
De här små fossingarna vill inte ligga i sin egen säng utan ligger helst i min säng och sparkar mig hela nätterna. Så små men så kraftfulla. 

Veckans podcast

Livshjulet!
 
 
Veckans podcast blir livshjulet med Anna Hegestrand.
Anna intervjuar en kändis i varje avsnitt. Det kan vara en skådespelare, bloggare, politiker, sportproffs mm. De diskuterar den kända personens liv och försöker få koll på hur personens livshjul ser ut. Alltså man behöver ju någorlunda balans i sitt livshjul för att livet ska flyta på fint och det är ganska intressant att höra hur dessa människor själva ser på sina liv.
 
Ett livshjul består av de sju tårtbitarna
1.kärlek
2.ekonomi
3.hälsa
4.personlig utveckling
5.familj och vänner
6.bostad
7.fritid
8.jobb och karriär
 
Jag lyssnar inte på alla avsnitt utan bara på de avsnitten där personer som intreserar mig. Några av de jag lyssnat på är Filippa Reinfeldt, Blondinbella, Frank Andersson, Dogge Doggelito, Paow, Katrin Zytomierska, Plura och Ken Ring. Men det finns något för alla. Somliga kanske tillexempel tycker att Malou von Sivers är mer intressant än Paow.