Sockerfritt dag 31.

Jag har strax klarat det! Sockerfritt januari är snart över. Sockerfri i en månad! Jag ska aldrig göra om det :-) 
Det har varit jobbigt att hålla sig från socker så här länge. Jag tycker att det känns tråkigt att inte få äta lite godis ens när det är lördag. Usch! Så kan man ju inte ha det. Men i morgon är det 1 februari och då är det fest!!! One man sugar-party :-)
 
Undrar om jag ska hålla mig vaken till tolvslaget. Det är trots allt 1 februari när klockan är 00.01. 
 

Veckans podcast

Jag kallar det för veckans podcast även om jag inte lägger upp en podcast varje vecka.
 
Pappa podden!
När jag först fick höra talas om pappapodden så tänkte jag genast Jaha klart att två män ska få massa uppmärksamhet bara för att dom tar hand om sina barn och berättar om det, det är så klart bara för att dom är män. Suck! 
 
Men jag har lyssnat på en hel del mammapoddar oxå och nu förstår jag varför pappapodden är så mycket mer populär och uppmärksammad än mammapoddarna. Dessa två pappor är betydligt roligare att lyssna på. Jag ska inte säga att mammapoddarna är dåliga för det är dom inte MEN dom är inte precis underhållande vilket gör att man inte orkar lyssna på speciellt många avsnitt. Pappapodden får mig att skratta!
 
Pappapodden består av duon Nisse Edwall och Manne Forsberg. Två härlig pappor som absolut inte försöker framstå som några perfekta och korrekta föräldrar. Tvärtom bjuder dom på mycket tokigheter och funderingar. Dom bjuder verkligen på sig själva och berättar både det ena och det andra som jag personligen aldrig skulle berätta i en podcast. Visst pratar dom om trevliga saker och fina stunder tillsammans med barnen men dom pratar också om sina mindre charmiga egenskaper och brister. Den här podden är dessutom rolig även om man inte har barn. Jag började lyssna på den innan jag fick Jaxon och jag tyckte ändå att den var underhållande.
 
Så tack Nisse och Manne för en rolig podd!

Hundfoderpånätet.se

Jag har väl tidigare skrivit om hur smidigt det är att beställa hundfoder på nätet?
 
Alla som har hund kanske inte bor nära en zoobutik eller en veterinär eller vart man nu handlar sitt hundfoder. då kan det vara smidigt att beställa på nätet. Många leverantörer levererar dessutom ofta fodret direkt hem till dig. Väldigt smidigt dels eftersom du kanske slapp en tråkigt körsträcka och dels för att foderpåsar ofta är tunga att släpa på.
 
 
Hundfoderpånätet.se kan du hitta en mängd foder från olika leverantörer och du kan lätt jämför priser hos olika återförsäljare. Du kan söka efter specifikt rasfoder, efter smak, efter varumärke eller efter foder anpassat för stora hundar, små hundar, kastrerade hundar, aktiva hundar osv. Hundfoderpånätet.se hjälper dig att hitta rätt foder och hänvisar dig sedan vidare till en webbsida som är återförsäljare för just det fodret. 
 
Du kan även söka efter hundtillbehör. Allt från hundleksaker till hundbäddar. Om du söker efter tillexempel hundkoppel så visar hundfoderpånätet dig hundkoppel från flera olika webbutiker vilket underlättar ditt sökande.