Ångestförbränning

För TREDJE dagen i rad har jag och Loke varit ute och joggat på förmiddagen. 
Varför? Har jag blivit fullkomligt galen? Nä jag förbränner ångest.
 
 
I allt för många dagar har en gnagande ångest infunnit sig. Inte så värst farligt. Det är inte så att jag håller på att bryta ihop men det är otrevligt och onödigt att gå runt med tryck över bröstet och en klump i halsen.  Så det är lika bra att göra något åt det så att det inte blir värre. Motion och frisk luft ÄR bra mot ångest (och mycket annat) hur klyschigt det än låter. Ju mer jag tar ut mig desto mer ångest blir jag av med. Och det mina vänner är en UNDERBAR känsla.
 
 
Jag vet inte varför ångesten kom den här gången. Kanske för att det är sån jag är, kanske är det tack vare vädret, kanske är det tack vare något helt annat. Hur som helst så ska jag fortsätta jogga även om det inte kommer bli varje dag. Jag tänkte att jag satsar på två dagar i veckan. Då kan jag lixom inte misslyckas. Blir det fler dagar så är det bara en bonus! Och så tänkte jag köra crosstrainern minst två gånger i veckan oxå eftersom även den är ångestförbrännande. Förutom detta så har jag ju alla mina hundpromenader med. Fuck off ångest! :-)
 
 
 
 

En fin svart Brio vagn

Jaxon vil gärna att man håller honom i händerna så att han kan gå. Och hela tiden ställer han sig mot alla möjliga olämpliga saker. Så jag har varit ute efter en lära gå vagn!
 
Till min lycka så hittade jag exakt en sådan jag ville att han skulle ha. En svart Brio vagn. Tänk så roligt för honom att kunna gå runt själv!
 
Jaxon skiter fullständigt i att vagnen är svart och fin och är av märket Brio. Han hatar lära gå vagnen. Han börjar grina så fort man ställer honom vid handtaget. 
 
Han fortsätter hänga i fönsterbrädor och andra olämpliga saker. Och ensam i ett hörn står en fin svart Brio vagn och känner sig onödig.

#teamadamochlouise Mot NÄTHAT

Jag måste bara säga att nu står jag på Adam Tenstas sida oxå. Jag är med i både TeamAdam och TeamLouise. Man kan säga som så att jag är emot det fruktansvärda näthatet som pågår för fullt.
 
Jag tycker fortfarande jätte synd om Louise. Men Adam har inte bett folk att hata henne. Vad ger folk rätt att kränka honom? Man kan väl bara säga att man tycker att han gav sig på fel person?
 
Det är vidrigt hur mycket hemskheter som skrivs till honom. Folk tycker att det är förskräckligt med allt näthatet som Louise har fått och det är det verkligen. Men hur kan man då uppföra sig lika dant fast åt andra hållet?
 
Hemskt för Louise att bli uppbackad av så hemska människor. Efter att ha läst näthatet på Adams Twitter så kände jag att jo jag backar Adam oxå. Jag blir bara så ledsen av att läsa så mycket rasistisk skit. Det skär i mig!
 
Alltså om inte näthatet får ett stopp så kommer ju det här att få förödande konsekvenser. Man kan ju tappa livslusten för mindre menar jag. Och hat föder ju bara mer hat. Det kommer ingenting bra ur det här. Nu vet inte jag vad straffet för näthatet är (om det ens finns straff för sånt) men jag tycker att varenda en ska anmälas och straffas. Alltså hur är folk uppfostrade?!
 
Kanske är jag den enda i det här teamet #teamadamochlouise och då får det vara så. Inte för att jag tror att dom vill ingå i samma team. Men i det här teamet står vi för förlåtelse, noll rasism och noll näthat. Vi FÖRLÅTER Louise för att hon sa fel. Vi stöttar Adam i kampen mot RASISM. Och vi tolererar inte NÄTHAT.
 
#teamadamochlouise
 
Jag tycker att det vore fint om så många som möjligt gick med i det här teamet istället så kanske vi kan få någonting gott ur det här.